Osmansk panne/gryte



Osmansk panne/gryte inneholder 34 Kalorier, 5 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Osmansk panne/gryte har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Osmansk panne/gryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 11 lesere
Lesere: 25880 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkpoteter
8stkgulrøtter
1stkaubergine
1stksquash
1stkpaprika, 1 av hver farge
1bunt(er)vårløk
Ca 5feddhvitløk
1bunt(er)glattbladet persille
4stktomater
0,5litergrønnsaksbuljong
2stkbuljongterninger (kjøttkraft)
1tstomatpure
salt og sort pepper etter smak
1tsOsmansk kjøttkrydderblandingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Karry-pulver chili-pulver samt karve etter behag
1stksitron
olivenolje




Næringsdeklarasjon for Osmansk panne/gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier33.93259.44Kcal
Protein1.078.18gram
Karbohydrat5.4841.90gram
Kostfiber3.1924.39gram
Fett0.151.15gram
Mettet fett0.030.23gram
Salt0.483.67gram
Pris på oppskriftenKr 3.13Kr 23.93Kroner
Hele oppskriften veier3 059 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo64,6 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Poteter: vask,skrell og skjær i små terninger.
gulerøtter: vask, rens og skjær i tynne skiver.
aubergine og squash: skyll og halvér, skjæres så i ca 1 cm tykke skiver og skjær skivene i ca 1 cm store terninger.
paprikaer: renses, halveres, skylles og snittes i ca 2-3 cm lange stykker
vårløk: renses,skylles og snittes til tynne ringer.
hvitløk: skrellles og snittes i tynne skiver.
tomater: flås, halveres og snitt i små stykker
Persille: skyll og hakkes fint.

Poteter, gulerøtter og paprika brunes i ikke alt for varm olivenolje. Aubergine, squash, vårløk og hvitløk tilsettes og brunes i kort tid. Tomatpure tilsettes, svitses kort tid og dekk det hele med grønnsaksbuljong. tilsett: salt, pepper , 1 ts Osmansk kjøttkrydderiblanding, Karry-pulver, chili-pulver samt karve og sitronsaft og buljongterninger.

Retten kokes mør ved medium varme i ca 40-45 minutter.
Til sist blandes tomater og persille i, og retten serveres best lunken.

Tips:
Tyrkisk flatbrød eller ris, smaker godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22844)
Kategori: Gryterett
Land: Tyrkia
Innlagt dato:2006-09-19
Oppdatert dato:2006-09-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gulrotlapskaus.Gulrotlapskaus.
Denne retten har 43,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.