Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Festgryte med kjøttdeig og pasta inneholder
141 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Festgryte med kjøttdeig og pasta har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Festgryte med kjøttdeig og pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
16016 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Festgryte med kjøttdeig og pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.30 | 476.20 | Kcal |
Protein | 8.98 | 30.26 | gram |
Karbohydrat | 12.16 | 40.98 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 4.92 | gram |
Fett | 5.98 | 20.15 | gram |
Mettet fett | 2.89 | 9.74 | gram |
Salt | 0.97 | 3.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 16.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 348 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask purreløken godt og skjær den i små biter. Brun kjøttdeigen i stekepannen, men ikke smuldre den for mye.
Legg over i en gryte. Kok ut pannen med litt vann. Tilsett purreløk, tomater, tomatpuré og krydder. La gryten småkoke ved svak varme ca 5 minutter.
Kok pastaen i en kjele etter anvisning på pakken. Rør den forsiktig ned i gryten og server straks.
Server med loff til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8253)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift