Fotograf:
Matprat.no
Fylte pannekaker 2 inneholder
110 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fylte pannekaker 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte pannekaker 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
16876 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte pannekaker 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.93 | 812.95 | Kcal |
Protein | 6.84 | 50.58 | gram |
Karbohydrat | 7.10 | 52.51 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 5.62 | gram |
Fett | 5.85 | 43.26 | gram |
Mettet fett | 2.91 | 21.52 | gram |
Salt | 1.00 | 7.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 27.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 958 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen ingrediensene til pannekakerøra. Ha i mel og salt først og visp inn melken til en jevn og glatt røre. Rør inn eggene tilslutt. La røra svelle i ca. 30 minutter.
2. Lag Bolognese og ostesaus som anvist nedenfor.
3. Lag litt tykke pannekaker som stekes på middels varm panne.
4. Fordel Bolognese på pannekakene og rull dem sammen. Legg over på et ildfast fat.
5. Hell over ostesausen og dryss over revet ost.
6. Gratiner under grillen til osten har smeltet og blitt gyllen.
Ostesaus
1. Smelt smør i en kjele og rør inn melet.
2. Spe med melken under omrøring og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.
3. Ha permesan og la osten smelte. Smak til med krydder.
Bolognese
1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.
2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.
3. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.
4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1892)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift