Fotograf:Brodogkorn.no Restemiddagen får nytt liv i følge med en nystekt pannekake og en rømmebasert saus. Bruk det du har av rester i kjøleskapet eller fryseren - det meste passer sammen med en pannekake!
Smelt smør i en kjele og tilsett oljen, og avkjøl.
Pisk sammen eggene i en bolle.
Bland det tørre til pannekakene sammen i en annen bolle.
Bland inn melk i eggeblandingen, og tilsett så melblandingen. Rør godt.
Ha i smør og olje. Rør godt slik at det blir en klumpfri røre.
La røren stå og svelle i minst femten minutter.
Varm opp en stekepanne på middels/høy varme. Hell i en øse med pannekakerøre og vend litt på pannen slik at røren dekker bunnen i et jevnt lag. Når pannekaken er blitt gyllenbrun på undersiden kan den snus og stekes raskt på den andre siden. Gjenta med resten av røren.
Varm opp middagsrestene.
Bland alle ingrediensene til sausen i en liten skål. Smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet på pannekakene. Ringle over sausen, eller server den i en skål ved siden av. Brett pannekakene sammen og server med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35610)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2020-12-31
Oppdatert dato:2020-12-31