Fotograf:
Matoppskrift.no
Empanadas (Chile) inneholder
253 Kalorier,
26 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Empanadas (Chile) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Empanadas (Chile) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Empanadas (Chile)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.15 | 738.11 | Kcal |
Protein | 8.47 | 24.70 | gram |
Karbohydrat | 26.15 | 76.25 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 4.87 | gram |
Fett | 12.37 | 36.07 | gram |
Mettet fett | 3.14 | 9.16 | gram |
Salt | 1.03 | 2.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 10.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 166 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hardkok eggene. Legg rosinene en stund i varmt vann. Finhakk rosinene. Finhakk løken og stek den myk i olje. Slå ca 2 ss vann i pannen og la det koke inn. Ha i kjøttet, rosinene og krydderet. La det steke mens du rører. Tilsett finhakket persille. Sett fyllet til side. Fjern steinene i oliven. Del opp de kokte eggene i skiver. Slå ovnen på 250 C.
Smuldre margarin i mel og salt. Arbeid deigen med så mye vann som nødvendig for at deigen skal bli fast og smidig. Del deigen i 8 emner. Kjevle ut deigen ca 3 cm tykk. Bruk en asjett som mål til å forme empanadas.
Legg 2 ss fyll, ¼ egg og litt oliven i hver av rundingene. Brett deigen sammen til en halvmåne. Trykk sammen kantene. De kan fuktes med litt kaldt vann for å sitte bedre. Pensle empanadas med sammenpisket egg. Stek empanadas til de er lysebrune, ca 10-15 minutter midt i ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6519)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Chile
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere:
60007 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift