Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Denne er så enkel og grei å lage. Vi hadde og noen knuste cherrytomater i sausen. Leftovers fra kjøleskapet som vi har hentet i hagen til mine foreldre. Denne ble servert på min gebursdag da dette er min kones tradisjon! Mvh Knut Oppskriften inneholder
200 Kalorier,
24 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mamma`s spagetti med fyldig kjøttsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 21 lesere
Lesere:
16180 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mamma`s spagetti med fyldig kjøttsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.24 | 919.20 | Kcal |
Protein | 9.25 | 42.46 | gram |
Karbohydrat | 23.57 | 108.20 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 7.07 | gram |
Fett | 7.32 | 33.60 | gram |
Mettet fett | 3.95 | 18.13 | gram |
Salt | 0.43 | 1.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.89 | Kr 17.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 836 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun kjøttet og løken i en panne. Sett denne til side imens du lager sausen og pastaen.
PASTA:
Kok opp en stor kjele med vann og litt salt. La pastaen koke i 10-12 minutter under lokk
SAUS:
Smelt smøret i en kjele, tilsett mel og la det koke i 3 minutter, uten å bli brunt.
Tilsett melken litt om gangen under kraftig omrøring.
Fortsett å røre kraftig til sausen tykner. La den koke i 2-3 minutter ved svak varme mens du rører av og til, inntil sausen er fyldig
. Bruk ca 1/2- 3/4 med tomatpurè i sausen, den skal være mørk oransje i farge.
Smak til med salt,pepper og hvitløk.
Tilsett kjøttet og løken i sausen, og rør dette godt sammen.
Sil pastaen i et dørslag og tilsett et par spiseskjeer med smør.
Rasp litt parmesan over før servering
VELBEKOMME
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annika Ljunggren
(Intern: 2118969377)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Norge
Innlagt dato:2013-09-29
Oppdatert dato:2013-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift