Fotograf:
Knut Pettersen
Pizza med varianter av fyll inneholder
172 Kalorier,
14 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pizza med varianter av fyll har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med varianter av fyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 10 lesere
Lesere:
22741 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med varianter av fyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.47 | 1 270.82 | Kcal |
Protein | 8.61 | 63.44 | gram |
Karbohydrat | 14.48 | 106.69 | gram |
Kostfiber | 2.39 | 17.61 | gram |
Fett | 8.37 | 61.67 | gram |
Mettet fett | 4.56 | 33.60 | gram |
Salt | 0.50 | 3.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.21 | Kr 31.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 211 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pizzabunn
Du kan enten lage din egen pizzabunn eller kjøpe den ferdig. Potetlomper, tacolefser og pitabrød fungerer også utmerket som pizzabunn.
Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell vannet i bakebollen og rør ut gjæren. Tilsett oljen og saltet. Tilsett melet litt etter litt - sammalt hvete først. Rør/elt deigen smidig og jevn slik at den slipper redskap og bakebolle. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse.
Tips:
Det er smart å lage pizzafyllet mens deigen hever.
Når deigen er ferdig hevet, kjevler du ut deigen til én stor pizzabunn eller 4 små. Legg dem deretter på en stekeplate med bakepapir. Stek dem i ca 5 minutter før du legger på fyllet.
Bre tomatsausen (se pizzafyll oppskrift under) utover pizzabunnen. Legg på revet gulost og deretter skinke, sopp og eventuelt det andre du ønsker å ha på.
Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca 15 - 20 minutter.
Pizzafyll
Bland grovt hakkede tomater og tomatpuré. Tilsett hvitløkspepper, sukker og pizzakrydder/oregano. Riv gulosten på et rivjern. Skjær skinken i små terninger eller strimler. Kutt/hakk løken og paprikaen i små biter. Bland i litt sopp, om du ønsker det.
Pizzadressing
Bland sammen alle ingrediensene og hell det over den ferdigstekte pizzaen.
Det smaker veldig godt med en frisk salat ved siden av pizzaen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 25581)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-28
Oppdatert dato:2009-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift