Fotograf:
Melk.no
Sunn og god frokost med pizzasnurrer! Oppskriften inneholder
197 Kalorier,
18 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizzasnurrer til frokost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pizzasnurrer til frokost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 197.45 | 3 824.61 | 239.04 | Kcal |
Protein | 10.67 | 206.68 | 12.92 | gram |
Karbohydrat | 17.99 | 348.47 | 21.78 | gram |
Kostfiber | 3.02 | 58.50 | 3.66 | gram |
Fett | 8.53 | 165.23 | 10.33 | gram |
Mettet fett | 3.96 | 76.71 | 4.79 | gram |
Salt | 0.98 | 18.95 | 1.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.27 | Kr 102.08 | Kr 6.38 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 937 totalt | 1 937 pr porsj | 121 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
snurrer
Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til 37 °C. Hell litt av melken over gjæren og rør til den er oppløst.
Tilsett resten av melken, olje, salt, sammalt mel og det meste av hvetemelet.
Arbeid deigen smidig med maskin eller for hånd til deigen slipper bakebollen.
Dryss litt mel over, dekk med plast og hev ca 1 time. Strø litt mel på bordet og kjevle deigen ut til et rektangel.
Fordel fyllet utover. Rull sammen fra langsiden og skjær rullen i ca 16 like store biter. Plasser snurrene på et stekebrett.
Etterhev på et lunt sted i 40 minutter og stek snurrene ved 200 °C midt i ovnen i ca 20 minutter. Kan fryses og tines opp igjen
Husk å ikke spise for mye selv om pizzasnurrene er VELDIG gode :)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30854)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pizza
Innlagt dato:2013-12-18
Oppdatert dato:2013-12-18
Lesere:
2632 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift