Fylte duer



Fylte duer inneholder 136 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Fylte duer har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylte duer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 6 lesere
Lesere: 6910 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
Ca 6stkduer, etter størrelse
1dashsalt
Ca 7sssmør eller margarin
2stkløk

Fyll:

hjerter og lever
4skive(r)skinke, kokt
4sssmør
4stkegg
4skive(r)loff uten skorpe
persillle
1dashsalt

Saus:

8dlstekesjy
4tsmaizena
4ssvann, kaldt
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Fylte duer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135.68556.62Kcal
Protein11.0445.29gram
Karbohydrat3.6014.77gram
Kostfiber0.401.64gram
Fett8.4834.79gram
Mettet fett3.7815.51gram
Salt0.602.44gram
Pris på oppskriftenKr 10.90Kr 44.72Kroner
Hele oppskriften veier3 282 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,61 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vask og tørk duene. Gni dem med salt ut- og innvendig.

Hakk hjerter, lever og skinke fint. Bland det med smuldret loff, bløtt smør og eggeplommer. Vend inn stivvispede eggehviter. Smak til med salt. Tilsett persille.

Fordel fyllet i duene. Bind dem. Brun duene i smør eller margarin.

Demp varmen og hell på ganske lite vann. La duene surre under lokk til de er møre. Snu dem av og til. Steketid 30-45 minutter.

Ta duene opp og hold dem varme.

Kok gryten ut med vann eller kraft. Jevn sjyen med maisennamel rørt ut i vann. Smak sausen til med salt og pepper.

Server duene delt i to med sausen til. Salat og råstekte poteter er godt tilbehør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8010)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.