Fylte duer inneholder
136 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Fylte duer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte duer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
6910 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte duer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.68 | 556.62 | Kcal |
Protein | 11.04 | 45.29 | gram |
Karbohydrat | 3.60 | 14.77 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.64 | gram |
Fett | 8.48 | 34.79 | gram |
Mettet fett | 3.78 | 15.51 | gram |
Salt | 0.60 | 2.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.90 | Kr 44.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 282 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,61 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk duene. Gni dem med salt ut- og innvendig.
Hakk hjerter, lever og skinke fint. Bland det med smuldret loff, bløtt smør og eggeplommer. Vend inn stivvispede eggehviter. Smak til med salt. Tilsett persille.
Fordel fyllet i duene. Bind dem. Brun duene i smør eller margarin.
Demp varmen og hell på ganske lite vann. La duene surre under lokk til de er møre. Snu dem av og til. Steketid 30-45 minutter.
Ta duene opp og hold dem varme.
Kok gryten ut med vann eller kraft. Jevn sjyen med maisennamel rørt ut i vann. Smak sausen til med salt og pepper.
Server duene delt i to med sausen til. Salat og råstekte poteter er godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8010)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.