Fotograf:
Melk.no
Pai er alltid godt, både som en smårett og som en hovedrett. Denne har vi fylt med vårløk og bacon. Oppskriften inneholder
242 Kalorier,
11 g Karbo,
11 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostepai med kesambunn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3294 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostepai med kesambunn med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.39 | 3 651.02 | 304.25 | Kcal |
Protein | 10.71 | 161.32 | 13.44 | gram |
Karbohydrat | 10.88 | 163.88 | 13.66 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 14.01 | 1.17 | gram |
Fett | 17.13 | 258.02 | 21.50 | gram |
Mettet fett | 9.32 | 140.38 | 11.70 | gram |
Salt | 0.82 | 12.34 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.78 | Kr 102.12 | Kr 8.51 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 506 totalt | 1 506 pr porsj | 126 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Bland alle ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. La deigen ligge kjølig ca 30 minutter.
Kjevle deigen ut til den passer paiformen (paiform ca 24 cm i diameter), og trykk den godt til bunn og opp langs kanten. Prikk med en gaffel. La den hvile i kjøleskapet i ca 15 minutter.
Forstek paiskallet ved 200 °C i 15 minutter.
Surr løken blank i smør og sprøstek baconbitene. Kutt opp vårløken i små biter. Riv osten eller kjøp ferdig revet ost.
Bland egg, fløte og gressløk. Fordel løk, baconbiter og vårløk i det forstekte paiskallet. Dryss osten over og hell over eggeblandingen. Stek paien videre til eggeblandingen er stivnet ved 180 °C i ca 20 minutter.
Server paien lunken med en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30966)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift