Fotograf:Dansukker Her kan det meste av bær og frukt brukes.
Oppskriften inneholder 350 Kalorier, 24 g Karbo, 5 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland ingrediensene til paiskallet. Trykk massen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter eller i 6 porsjonsformer. Stek kaken i nedre del av ovnen i 175 °C i 10 minutter. Visp osten smidig med elektrisk visp. Ha i de andre ingrediensene. Hell røren i formen, og stek i ytterligere 30 minutter. Avkjøl. Pynt med dine favorittfrukter og/eller -bær. Sikt over litt melis like før servering.
Du kan også la paiskallet kjøle av og deretter ha i fyllet uten å steke det videre. Pynt med frukt og/eller bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33882)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-04-13
Oppdatert dato:2018-04-13