Italiensk sitronpai



Italiensk sitronpai oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Påskepai med sitron og italiensk inspirasjon

Oppskriften inneholder 273 Kalorier, 22 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Italiensk sitronpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2004 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
400grpaideig
hvetemel til utbaking

Fyll

250grricottaost
250grmascarponeost
1stksitron, saft og revet skall
125grDansukker Sukker
6stkeggeplommer
6stkeggehviter




Kalorier og næringsinnhold i Italiensk sitronpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier273.463 924.15490.52Kcal
Protein6.6094.7111.84gram
Karbohydrat22.05316.4239.55gram
Kostfiber0.507.180.90gram
Fett17.54251.7031.46gram
Mettet fett9.30133.4616.68gram
Salt0.709.981.25gram
Pris på oppskriftenKr 10.47Kr 150.24Kr 18.78.-
Hele oppskriften veier1 435 totalt1 435 pr porsj179 pr stk gram
Energiprosent fra karbo32,25 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Kjevle ut deigen på melet bakebord til den blir ca. 5 cm større enn en form på 25 cm i diameter. Kle formen med deigen, og la deigen henge over kanten.
Bland sammen begge ostesortene med sitronsaft og –skall, samt halvparten av sukkeret og 5 av eggeplommene.
Stivpisk eggehvitene. Tilsett resten av sukkeret og pisk videre i et par minutter. Vend dette inn i osteblandingen.
Hell fyllet i formen og brett inn deigkanten over fyllet. Visp sammen den siste eggeplommen og pensle kanten med denne.
Stek i ovn på midterste rille ved 175 °C i 30 minutter. Sett paien kjølig i minst 2 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33721)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Innlagt dato:2018-03-11
Oppdatert dato:2018-03-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mascarpone terte.Mascarpone terte.
Denne retten har 195,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Italiensk sitronpai.Italiensk sitronpai.
Denne retten har 273,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frossen ispai.Frossen ispai.
Denne retten har 349,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertpai med friske bær eller frukt.Dessertpai med friske bær eller frukt.
Denne retten har 350,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesampai med appelsin og pinjekjerner.Kesampai med appelsin og pinjekjerner.
Denne retten har 257,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertostepai.Dessertostepai.
Denne retten har 272,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.