Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 280,51 | 4 025,32 | Kcal | |
Protein | 7,26 | 104,18 | gram | 10,35 |
Karbohydrat | 22,05 | 316,42 | gram | 31,44 |
Kostfiber | 0,50 | 7,18 | gram | 0,35 |
Fett | 18,03 | 258,73 | gram | 57,84 |
Mettet fett | 9,63 | 138,19 | gram | |
Salt | 0,68 | 9,82 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 10,47 | Kr 150,24 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 435 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 158,61 | Kj | 13,3% |
Kalorier | 277,79 | Kcal | 13,9% |
Protein | 7,26 | gram | 14,5% |
Fett | 18,03 | gram | 25,8% |
Mettede fettsyrer | 9,63 | gram | 48,1% |
Transumettede fettsyrer | 0,31 | gram | 1,3% |
Enumettede fettsyrer | 3,49 | gram | 11,6% |
Flerumettede fettsyrer | 0,82 | gram | 5,9% |
Kolesterol | 94,06 | mg | 31,4% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,59 | gram | 23,6% |
Karbohydrater totalt | 21,44 | gram | 7,1% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,50 | gram | 1,7% |
Mono/disakkarider | 10,18 | gram | 11,3% |
Laktose (melkesukker) | 0,52 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 43,20 | mcg | N/A |
Retinol | 119,00 | mcg | 14,9% |
Vitamin_A | 122,66 | RAE | 15,3% |
Vitamin_D | 0,69 | mcg | 6,9% |
Vitamin_E | 1,22 | mg | 13,6% |
Vitamin_B1 | 0,03 | mg | 2,0% |
Vitamin_B2 | 0,16 | mg | 11,2% |
Niacin | 0,04 | mg | 0,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 3,1% |
B9 Folat | 15,53 | mcg | 5,2% |
Vitamin_B12 | 0,55 | mcg | 27,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,95 | mg | 3,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 76,65 | mg | 9,6% |
Jern | 0,50 | mg | 5,0% |
Natrium | 273,68 | mg | 11,9% |
Beregnet salt av Natrium | 0,68 | gram | 13,7% |
Kalium | 83,06 | mg | 2,5% |
Magnesium | 7,34 | mg | 2,4% |
Sink | 0,62 | mg | 6,9% |
Selen | 7,50 | mcg | 13,6% |
Kopper | 0,02 | mg | 2,2% |
Fosfor | 90,02 | mg | 15,0% |
Jod | 9,32 | mcg | 6,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.