Fylt kamel



Fylt kamel oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
En oppskrift som tar lang tid. Men med gode forberedelser er alt mulig. Bildet viser kamelen før tilberedning.

Litt alvor: Kamelkjøtt spises og skal visstnok smake godt. Men om noen prøver seg på denne så gi gjerne en kommentar under.
Om man reduserer risen så blir denne lavkarbo.


Oppskriften inneholder 15 Kalorier, 0 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Nøtter, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt kamel er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5,4 poeng fra 89 lesere
Lesere: 46589 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkkamel medium størrelseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklam
20stkkyllinger, medium størrelse
60stkegg
12kgris
2kgpinjenøtter
2kgmandler
1kgpistasjenøtter
2kgpepper
Salt til smak
450litervann




Kalorier og næringsinnhold i Fylt kamel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier15.2575 514.40839.05Kcal
Protein1.778 764.6297.38gram
Karbohydrat0.221 089.3912.10gram
Kostfiber0.18891.329.90gram
Fett0.773 812.8642.37gram
Mettet fett0.10495.185.50gram
Salt0.0173.410.82gram
Pris på oppskriftenKr 1.08Kr 5 347.91Kr 59.42.-
Hele oppskriften veier495 176 totalt495 176 pr porsj5 502 pr stk gram
Energiprosent fra karbo5,77 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 90 porsjoner

Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt.
Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.

Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.

Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14951)
Tilberedningstid: Lang tid
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Arabia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2015-05-27
Oppdatert dato:2015-05-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt kamel.Fylt kamel.
Denne retten har 15,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.