Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er en enkel og grei deig til pizza. Passende til stor langpanne. Den er prøvd hos oss hjemme. Oppskriften inneholder
224 Kalorier,
38 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizzadeig til langpanne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizzadeig til langpanne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.35 | 439.45 | Kcal |
Protein | 6.41 | 12.56 | gram |
Karbohydrat | 38.17 | 74.77 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 4.27 | gram |
Fett | 4.63 | 9.07 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 0.98 | gram |
Salt | 0.44 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.01 | Kr 1.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 784 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Rør ut gjær i vann.
Bland det andre og rør alt sammen.
Settes til heving i bollen.
Ha mel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i langpannen.
Legg deigen i langpannen og ha på ønsket fyll.
Dryss med ost.
Stekes ved 225 grader i ca 25 minutter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Wenche Ulland
(Intern: 2118967352)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-08-21
Oppdatert dato:2014-08-21
Lesere:
215231 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift