Fotograf:
Bonduelle
Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat inneholder
165 Kalorier,
15 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fullkornspizza med oliven, serranoskinke og ruccolasalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8217 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fullkornspizza med oliven. serranoskinke og ruccolasalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.73 | 1 614.40 | Kcal |
Protein | 9.46 | 92.71 | gram |
Karbohydrat | 14.52 | 142.30 | gram |
Kostfiber | 3.49 | 34.20 | gram |
Fett | 6.87 | 67.33 | gram |
Mettet fett | 3.34 | 32.73 | gram |
Salt | 0.92 | 8.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.59 | Kr 64.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 960 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør gjær, vann og salt sammen i en bolle. Rør melet inn og elt det til en smidig deig.
La deigen hvile under et fuktig klede i 1 time.
Finhakk 1 sjalottløk og sauter det i en gryte med litt olivenolje. Legg tomater, sukker, oregano og basilikum i gryten og la det koke under lokk ved svak varme i 30 minutter. Smak til tomatsausen med salt og pepper.
Del deigen i to og kjevle dem ut til tynne pizzabunner. Legg pizzabunnene på hver sin stekeplate med bakepapir.
Smør tomatsausen utover pizzabunnene og fordel mozzarella på bunnene. Skjær tynne skiver av squash og legg dem på. Tilsett Bonduelle Gourmet Mais med oliven.
Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 10 min ved 250o C.
Ta pizzaene ut av ovnen, og legg på serranoskinke, ruccolasalat og chili.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28715)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-12-28
Oppdatert dato:2011-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift