Gjær, tørrgjær

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gjær, tørrgjær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1426 kilojoule
Kcal 341 kalorier
Protein 40.4 gram
Karbo 14.3 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 26.9 gram
Fett 7.6 gram
Mettet fett 1 gram



Annonse




Fakta om Gjær, tørrgjær.

En mikroskopisk sopp som hovedsakelig blir brukt til brødbaking. Ølgjær og bakegjær er vanlige gjærsorter. Sammen med oksygen endrer gjær sukker til vann og karbondioksid. Når gjær blir tilsatt til deig med glutenrikt mel blir karbondioksidet fanget av gluten slik at deigen hever seg. Jo lavere temperaturen er, desto lengre tid tar det før deigen hever seg. Gjær blir aktiv mellom 25 C og 28 C.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Gjær, tørrgjær.

Brødbaking og enkelte kaker


Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Diverse retter produkter og ingredienser
Undergruppe
Diverse ingredienser
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3,33 poeng satt av 18 brukere.
Besøk
10937





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Tørrgjær som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pizzahorn4.5271,298,778,1838,962,11
Pizzabunn3.4248,124,948,6440,581,84
Ezekiel brød5.1209,65,785,3932,093,33
Naan brød( Nanbrød)4.8252,886,28,2640,051,91
Lettvinte kanelsnurrer3.6357,4321,437,1932,932,7
Grunnoppskrift grovt brød3.8217,784,16,9135,541,1
Napolitansk pizzadeig3.8196,233,615,7834,230,86
Italiensk pizza3.5225,683,946,6439,870,95
Müslirundstykker5.5215,997,216,5228,552,11
Enkel Mjød4.164,740,040,2615,772
Grove rundstykker4.1201,483,486,1633,751,3
Gode skillingsboller4.8318,3811,147,2845,982,7
Sunne boller (ca 12 stk)4.5224,865,47,0135,263,83
Naan-brød4.5260,698,377,9137,532,57
Pretzels - bretzel (saltstenger-kringler)4.2263,664,847,95462,07


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gjær, tørrgjær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.