Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Naan brød( Nanbrød) inneholder
253 Kalorier,
40 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Naan brød( Nanbrød) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Naan brød( Nanbrød) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Naan brød( Nanbrød) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 252.88 | 2 454.05 | 306.76 | Kcal |
Protein | 8.26 | 80.16 | 10.02 | gram |
Karbohydrat | 40.05 | 388.66 | 48.58 | gram |
Kostfiber | 1.92 | 18.63 | 2.33 | gram |
Fett | 6.20 | 60.17 | 7.52 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 11.26 | 1.41 | gram |
Salt | 0.58 | 5.67 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.91 | Kr 18.54 | Kr 2.32 | .- |
Hele oppskriften veier | 970 totalt | 970 pr porsj | 121 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
brød
Ha mel, bakepulver og salt i en stor bolle.
Ha i sukker og tørrgjær.
Lag en grop i midten og tilsett melk, youghurt, egg og olje.
Eltes til en glatt deig.
Elt deigen i 5-10 minutter før den settes til heving. La den bli dobbelt så stor.
Kjevle den ut til den er 1/2 cm.
Sett ovnen på 200 grader.
Del leiven i 8 brød og kjevle dem pæreformet og ca 1/2 cm tykke. Dryss over koriander.
Stek ca 10-15 minutter til brødet blåser opp.
Serveres varme som tilbehør til indiske retter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967063)
Kategori:
Tilbehør
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-03
Oppdatert dato:2002-04-03
Lesere:
49006 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift