Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Naan brød( Nanbrød) inneholder
255 Kalorier,
40 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Naan brød( Nanbrød) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Naan brød( Nanbrød) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 22 lesere
Lesere:
52624 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Naan brød( Nanbrød) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 255.43 | 2 478.79 | 309.85 | Kcal |
Protein | 8.60 | 83.46 | 10.43 | gram |
Karbohydrat | 40.05 | 388.66 | 48.58 | gram |
Kostfiber | 2.74 | 26.59 | 3.32 | gram |
Fett | 6.15 | 59.68 | 7.46 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 11.26 | 1.41 | gram |
Salt | 0.58 | 5.66 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.91 | Kr 18.54 | Kr 2.32 | .- |
Hele oppskriften veier | 970 totalt | 970 pr porsj | 121 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
brød
Ha mel, bakepulver og salt i en stor bolle.
Ha i sukker og tørrgjær.
Lag en grop i midten og tilsett melk, youghurt, egg og olje.
Eltes til en glatt deig.
Elt deigen i 5-10 minutter før den settes til heving. La den bli dobbelt så stor.
Kjevle den ut til den er 1/2 cm.
Sett ovnen på 200 grader.
Del leiven i 8 brød og kjevle dem pæreformet og ca 1/2 cm tykke. Dryss over koriander.
Stek ca 10-15 minutter til brødet blåser opp.
Serveres varme som tilbehør til indiske retter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967063)
Kategori:
Tilbehør
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-03
Oppdatert dato:2002-04-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift