Fotograf:
Matprat.no
Brød på grillen er overraskende enkelt og fantastisk imponerende. Server grillet focaccia med litt olje og krydder eller godt smør, bruk den som sandwich eller pizzabunn. Mulighetene er mange! Oppskriften inneholder
238 Kalorier,
47 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet focaccia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3271 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grillet focaccia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 238.28 | 5 000.31 | 333.35 | Kcal |
Protein | 5.92 | 124.23 | 8.28 | gram |
Karbohydrat | 46.65 | 978.95 | 65.26 | gram |
Kostfiber | 2.48 | 52.04 | 3.47 | gram |
Fett | 2.56 | 53.72 | 3.58 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 6.09 | 0.41 | gram |
Salt | 0.17 | 3.49 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.21 | Kr 46.38 | Kr 3.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 099 totalt | 2 099 pr porsj | 140 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
foccacia
1. Bland ut gjær i lunkent vann. Tilsett honning. Ha i hvetemel og salt. Elt deigen sammen, den skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 45 minutter.
2. Del deigen i passe storeemner. Klapp ut hvert emne til en liten leiv. Legg leivene på grillristen og la dem steke i 3-4 minutter på hver side.
Pensle grillristen med olje og ha gjerne litt olje i hendene når du klapper ut deigen, da blir den enklere å jobbe med.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31358)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Innlagt dato:2014-05-01
Oppdatert dato:2014-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift