Fotograf:
Matprat.no
Pinnebrød kan lages i mange varianter og kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum. Oppskriften inneholder
323 Kalorier,
39 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pinnebrød med chorizo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6561 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pinnebrød med chorizo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 323.35 | 897.70 | Kcal |
Protein | 9.35 | 25.96 | gram |
Karbohydrat | 39.12 | 108.61 | gram |
Kostfiber | 2.50 | 6.94 | gram |
Fett | 13.83 | 38.40 | gram |
Mettet fett | 2.94 | 8.16 | gram |
Salt | 1.60 | 4.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.41 | Kr 17.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 111 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. Finhakk chorizo og basilikum og elt det godt inn i deigen. Del deigen i fire klumper. Tvinn dem rundt en pinne.
Stek brødet på grill eller bål til det er gjennomstekt og slipper pinnen.
Du kan også tvinne deigen rundt en pølse på spyd og lage «pølse i slåbrok». Bruk gjerne andre smakstilsetninger som f. eks oliven og soltørkede tomater eller sesamfrø.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 26134)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-12
Oppdatert dato:2013-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift