Fotograf:Mari Svenningsen Å bake brød på grillen er overraskende enkelt. Fylt med god spekeskinke, manchego og ruccula smaker grillet focaccia himmelsk!
Oppskriften inneholder 241 Kalorier, 25 g Karbo, 13 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, 30-45 min.
2. Del deigen i 8 emner. Klapp ut hvert emne. Legg dem på grillristen og la dem steke i 3-4 minutter på hver side.
Anrett focacciabrød med spekeskinke, ruccula og manchego. Dryss over nykvernet pepper og olivenolje.
Tips:
Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen sitter fast.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 30484)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-05-30
Oppdatert dato:2018-06-22