Fotograf:Knut Pettersen Enkle og raske kanelsnurrer. Husk å kjevle ut til en firkant før man smører på kanel og sukkerblandingen, og rull sammen fra den lengste siden.
Smuldre mel og smør. Bland i sukker og gjær.
Tilsett egg og vann. Heves til dobbel størrelse.
Kjevles ut til en firkantet leiv, og dryss på blanding av perlesukker og kanel. Rull deigen sammen og skjær den i skiver.
Settes med snittflaten ned på bakepapir og plate.
Etterheves i ca. 40 minutter. Stekes ved 225°
i 15 - 20 minutter.
Smør på melisglasur eller dryss med ekstra perlesukker som vi gjorde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Grip’s verden
(Intern: 18500)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2015-12-18
Oppdatert dato:2015-12-18