Fotograf:Brodogkorn.no Pestosnurrer er grove rundstykker av sammalt hvete med soltørkede tomater, pesto og revet ost. De passer perfekt i matboksen eller som turmat.
Oppskriften inneholder 251 Kalorier, 28 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skålding: Bland sammen ingrediensene til skåldingen i en bakebolle, og la stå på benken i 30 minutter.
Hoveddeig: Ha resten av ingrediensene i samme bakebolle som skåldingen. Elt deigen godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin. Elt på lav fart i fire minutter, øk tempoet og elt videre i ti minutter.
Dekk bakebollen med plast eller klede, og la heve til dobbel størrelse, ca. en time.
Ta deigen ut på et lett melet bakebord, og kjevle den ut til et rektangel på ca. 30×50 cm. Smør på pesto, og fordel soltørkede tomater utover. Rull deigen forsiktig sammen til en lang pølse. Skjær 2 cm tykke skiver av deigpølsen, til ca. 20 snurrer. Legg snurrene på en stekeplate med bakepapir med snittflaten opp.
Dekk snurrene med plast eller et klede, og la heve til nesten dobbel størrelse, ca. 20 minutter.
Ha litt revet ost på toppen av hver pestosnurr. Stek midt i ovnen på 225 °C i 10–15 minutt eller til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.
Tips: Bytt ut de soltørkede tomatene med spekeskinke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35833)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst Innlagt dato:2021-08-14
Oppdatert dato:2021-08-14