Fotograf:
Matoppskrift.no
Raske rundstykker inneholder
253 Kalorier,
44 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Raske rundstykker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Raske rundstykker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Raske rundstykker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 252.90 | 2 601.08 | 173.40 | Kcal |
Protein | 8.06 | 82.90 | 5.53 | gram |
Karbohydrat | 43.59 | 448.32 | 29.89 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 22.42 | 1.49 | gram |
Fett | 4.66 | 47.93 | 3.20 | gram |
Mettet fett | 1.05 | 10.80 | 0.72 | gram |
Salt | 0.43 | 4.40 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.56 | Kr 16.04 | Kr 1.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 029 totalt | 1 029 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
rundstykker
Margarinen smuldres i melet. Gjæren røres ut i litt lunken melk, som has i bake bollen sammen med resten av den lunkne melken. Tilsett salt og evt litt karve etter smak. Arbeid alt godt sammen. Trilles ut til 15 rundstykker . Rundstykkene settes på smurt plate og heves til ovnen er blitt varm nok. Stekes ved 250 grader i ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 64 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16083)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-25
Oppdatert dato:2003-10-25
Lesere:
89565 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift