Fotograf:
Melk.no
Briocher (Gjærboller) inneholder
374 Kalorier,
40 g Karbo,
8 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Briocher (Gjærboller) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Briocher (Gjærboller) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Briocher (Gjærboller) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 374.22 | 2 278.55 | 227.86 | Kcal |
Protein | 8.48 | 51.63 | 5.16 | gram |
Karbohydrat | 40.04 | 243.80 | 24.38 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 11.39 | 1.14 | gram |
Fett | 19.60 | 119.34 | 11.93 | gram |
Mettet fett | 11.56 | 70.39 | 7.04 | gram |
Salt | 0.30 | 1.83 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.82 | Kr 17.17 | Kr 1.72 | .- |
Hele oppskriften veier | 609 totalt | 609 pr porsj | 61 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
boller
Rør sammen gjæren og 1 ts sukker, tilsett melken og litt mel, så det blir en tykk røre.
Sett den til heving ca. 15 minutter.
Sikt resten av melet med saltet. Smuldre i smøret og tilsett resten av sukkeret.
Bland alle ingrediensene sammen og sett deigen til heving i 2 timer på et forholdsvis kjølig sted.
Arbeid deigen godt til den er jevn. Del deigen i små boller. De må ikke romme mer enn 3/4 av formene.
Smør sandkakeformer godt og dryss dem med mel. Press bollene i formene, og la dem heve ca. 15 minutter., før de pensles med egg eller melk og settes midt i ovnen på 250 C og stekes i 12 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12739)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
5368 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift