Fotograf:
Kraft foods
Kringle fra Freia inneholder
274 Kalorier,
48 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kringle fra Freia har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kringle fra Freia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kringle fra Freia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 274.43 | 4 828.60 | 241.43 | Kcal |
Protein | 6.57 | 115.60 | 5.78 | gram |
Karbohydrat | 48.10 | 846.32 | 42.32 | gram |
Kostfiber | 2.27 | 39.94 | 2.00 | gram |
Fett | 5.69 | 100.12 | 5.01 | gram |
Mettet fett | 3.28 | 57.71 | 2.89 | gram |
Salt | 0.56 | 9.79 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.47 | Kr 61.05 | Kr 3.05 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 760 totalt | 1 760 pr porsj | 88 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
1. Smelt smør/margarinen, ha i melken og varm opp til ca 37°C.
2. Tilsett gjær og løs den i væsken
.
3. Elt så inn salt, sukker, hvetemel og kardemomme (juster med hvetemel om deigen blir for løs).
4. Hev til dobbelt størrelse på et lunt sted i ca
40 minutter.
5. Deigen trilles til to lange pølser og kjevles til rektangulære leiver ca 20 cm brede.
6. Legg en stripe med Freia Fruktblanding langs midten av leiven og rull sammen. (Fyll kringlen gjerne også med rosiner og/eller Freia Makronfyll).
7. Form leivene i kringlefasong og legg dem med skjøten ned på en smurt stekeplate.
8. Etterhev til dobbelt størrelse.
9. Pensle med egg, melk eller vann, og stek kringlene til de er gyldne.
Stekes ved 185°C ca 30 min på nederste rille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25054)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Lesere:
5671 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift