| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 234.83 | 13 445.90 | 2 240.98 | Kcal |
| Protein | 6.04 | 345.84 | 57.64 | gram |
| Karbohydrat | 48.08 | 2 752.96 | 458.83 | gram |
| Kostfiber | 4.36 | 249.64 | 41.61 | gram |
| Fett | 1.07 | 61.27 | 10.21 | gram |
| Mettet fett | 0.32 | 18.32 | 3.05 | gram |
| Salt | 0.76 | 43.74 | 7.29 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.57 | Kr 89.90 | Kr 14.98 | .- |
| Hele oppskriften veier | 5 726 totalt | 5 726 pr porsj | 954 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 81,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Butterkake med safran.
Hveteboller med overraskelse.
Kanelboller (Skillingsboller).
Hveteboller 5.
Hjerteboller.
Kringledeig med flere muligheter.
Sammensatte vaniljeboller.
Rødbet briks.
Klippekrans 3.
Rundstykker fra Svein.
Bergenske skillingsboller.
Skillingsboller 3.
Kanelboller 3.
Sunnere boller.
Kanelknuter fra meny.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.