Fotograf:
Kraft foods
Vaniljeboller 2 inneholder
273 Kalorier,
45 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Vaniljeboller 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaniljeboller 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6912 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vaniljeboller 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 272.58 | 4 135.04 | 165.40 | Kcal |
Protein | 7.52 | 114.08 | 4.56 | gram |
Karbohydrat | 44.61 | 676.73 | 27.07 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 42.17 | 1.69 | gram |
Fett | 6.50 | 98.61 | 3.94 | gram |
Mettet fett | 3.73 | 56.58 | 2.26 | gram |
Salt | 0.21 | 3.26 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.93 | Kr 29.28 | Kr 1.17 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 517 totalt | 1 517 pr porsj | 61 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 25
boller
Smelt smør, ha i melken og varm opp til ca 37 C. Tilsett gjær og løs den i væsken. (hvis tørrgjær, bland med det tørre). Bland de tørre ingrediensene inn i melet .Elt så melblandingen inn i væsken.
Heves i ca 40 min (dobbel størrelse) Bak ut deigen og sett bollene på en stekeplate (smurt/bakepapir). Heves i ca 10 min/ca dobbel størrelse. Ønsker du blanke boller , pisk et egg og pensle bollene. Stekes på 225 C i 5-10 min. (avhengig av ovn)
Freia Vaniljekrem som fyll:
Del bollene ii to og fyll med Freia Kakefyll med vaniljesmak og pisket krem. Pisk Freia Kakefyll og melk etter anvisning på pakken. Pisk også 2 dl kremfølte tilsatt 1 ss sukker og ½ ts Freia Vaniljesukker.
Del bollene i to, fyll dem og strø melis på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25084)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-09
Oppdatert dato:2008-06-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift