Fotograf:
Mat.no
Torils grovbrød med poteter inneholder
157 Kalorier,
27 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Torils grovbrød med poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torils grovbrød med poteter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6209 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Torils grovbrød med poteter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 156.79 | 5 101.95 | 79.72 | Kcal |
Protein | 4.92 | 160.10 | 2.50 | gram |
Karbohydrat | 27.07 | 880.86 | 13.76 | gram |
Kostfiber | 3.48 | 113.24 | 1.77 | gram |
Fett | 2.43 | 79.07 | 1.24 | gram |
Mettet fett | 1.30 | 42.30 | 0.66 | gram |
Salt | 0.70 | 22.88 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.56 | Kr 50.76 | Kr 0.79 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 254 totalt | 3 254 pr porsj | 51 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 64
skiver
Fire brødformer à 2 liter.
I stekeovnen ved 200 grader i ca. 60 minutter.
Deigen lages i en kjøkkenmaskin eller for hånd i en stor bakebolle.
Varm væsken til 37 grader. Ha i gjær, salt, sirup og smeltet, avkjølt smør. Ha i alt det grove melet og potetmassen og bland inn hvetemel slik at deigen blir passe fast. Potetmassen gjør deigen noe bløt under hevingen, så derfor kan denne deigen være en del fastere enn vanlig gjærdeig. Dekk bakebollen med plast eller et håndkle og la deigen heve på et lunt sted i ca. 2 timer.
Bak ut deigen til 4 brød og la dem etterheve i ca. 45 minutter. Stek brødene og avkjøl dem på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967602)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift