Fotograf:
Brodogkorn.no
Et ekstra grovt brød med flere typer mel, hakkede hasselnøtter og rosiner.
Bakt av Thomas Lysseng. Oppskriften inneholder
241 Kalorier,
32 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosinbrød med hasselnøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2403 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rosinbrød med hasselnøtter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 240.67 | 3 040.87 | 253.41 | Kcal |
Protein | 8.27 | 104.49 | 8.71 | gram |
Karbohydrat | 32.02 | 404.57 | 33.71 | gram |
Kostfiber | 6.41 | 80.99 | 6.75 | gram |
Fett | 7.41 | 93.63 | 7.80 | gram |
Mettet fett | 0.81 | 10.23 | 0.85 | gram |
Salt | 0.32 | 4.01 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 34.37 | Kr 2.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 264 totalt | 1 264 pr porsj | 105 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
1. Legg hvete helkorn i bløt natten over.
2. Hell vannet av helkornene, og bland sammen alle ingrediensene.
3. Elt deigen på lav hastighet i mikseren til deigen blir smidig, glatt og slipper kantene på eltebollen.
4. La deigen ligge i eltebollen og dekk til med plast/klede. La deigen heve i romtemperatur i 1,5–2 timer (dobbel størrelse).
5. Hell deigen ut på bordet, elt den forsiktig og form til brødfasong. Legg deigen i en smurt brødform (størrelse 1,5 liter).
6. Dekk til brødformen med plast/klede, og la brødet heve til det når kanten av formen.
7. Nå kan du pensle brødet forsiktig med litt vann, og dekorere med for eksempel havregryn.
8. Stek brødet i en forvarmet ovn på °C, i ca. 30–40 minutter.
9. Avkjøl brødet på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31445)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Innlagt dato:2014-05-26
Oppdatert dato:2014-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift