Fotograf:
Asgeir Ruud
Det er milevis av forskjell mellom et nanbrød du har laget selv og de du kjøper i butikken, og det er ikke vanskelig å lage. Oppskriften inneholder
236 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sunnere nanbrød med Fiberfin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13296 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sunnere nanbrød med Fiberfin med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 236.22 | 2 714.17 | 339.27 | Kcal |
Protein | 7.04 | 80.89 | 10.11 | gram |
Karbohydrat | 37.32 | 428.81 | 53.60 | gram |
Kostfiber | 6.53 | 75.03 | 9.38 | gram |
Fett | 5.08 | 58.37 | 7.30 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 13.33 | 1.67 | gram |
Salt | 0.94 | 10.75 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.37 | Kr 50.21 | Kr 6.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 149 totalt | 1 149 pr porsj | 144 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
Bland ut gjær og Sukrin i lunken melk. Bland mel, Fiberfin, bakepulver og salt i en bolle, tilsett olje, yoghurt og melke/gjær-blandingen og arbeid sammen til en løs deig. Elt godt til den er glatt og blank. Hell litt olje over deigen og la den heve en times tid.
Forvarm ovnen til 275 eller 300 grader, ikke bruk varmluftsfunksjonen. Hvis du har en bakestein, så er det bra. Hvis ikke, bruk grillelementet.
Form deigen til 8-10 små baller. Kjevle ut ballene, legg dem på bakepapir og legg på bakesteinen, hvis du har, eller på et bakebrett nesten øverst i ovnen under grillelementet.
Etter cirka to minutter begynner brødet å blåse seg opp, ta brettet raskt ut, snu brødet og stek i ett minutt til, til det får brune flekker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Asgeir Ruud
(Intern: 2118970172)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-08-12
Oppdatert dato:2008-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift