Fotograf:Dansukker
Piknikhorn med skinke inneholder 260 Kalorier, 26 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Piknikhorn med skinke har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smuldre gjæren i en bolle. Hell over vannet, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett margarin, sesamfrø, hvetekim, salt, sirup og egg. Arbeid inn mel til deigen slipper bollen. La heve under klede i 30 minutter. I mellomtiden forbereder du fyllet. Skyll paprikaen og fjern stilkfestet og kjernene. Skjær lange biter av paprikaen. Del skinkeskivene i to. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i fire like store deler. Kjevle ut hver del til en rund leiv som skjæres i åtte trekanter. Legg en osteskive, en halv skinkeskive og en bit paprika på den brede delen av hver trekant. Rull sammen fra den brede enden mot spissen. Bøy hvert horn til en halvmåne. Legg dem på stekeplatemed bakepapir. La deigen heve i 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg, og strø på sesamfrø. Stekes i nedre del av ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist under klede. Hornene egner seg godt til frysing.
Tips: Får du ikke tak i hvetekim, bruk havrekli isteden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35029)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-05-20
Oppdatert dato:2020-05-20