Fotograf:
Melk.no
Blandet kuvertbrød inneholder
314 Kalorier,
31 g Karbo,
10 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Blandet kuvertbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandet kuvertbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6192 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Blandet kuvertbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 313.67 | 3 402.69 | 283.56 | Kcal |
Protein | 9.89 | 107.29 | 8.94 | gram |
Karbohydrat | 31.24 | 338.89 | 28.24 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 18.66 | 1.55 | gram |
Fett | 16.19 | 175.63 | 14.64 | gram |
Mettet fett | 9.84 | 106.74 | 8.90 | gram |
Salt | 1.02 | 11.02 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.04 | Kr 43.83 | Kr 3.65 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 085 totalt | 1 085 pr porsj | 90 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stk
Smelt smøret og hell over melken. Rør gjæren ut i lunken væske. Bland inn salt og mel til deigen er passe fast og "slipper bollen". La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Kjevle deigen til et rektangel 24x55 cm. Skjær 6 stk. 4 cm. brede remser på langs med en bakkelspore.
Pensle deigen med smør og dryss jevnt over ost blandet med urter. Legg 3 remser oppå hverandre og del hver "stabel" i 6 biter. Bøy hver bit og legg dem i tredoble godt smurte muffinsformer. Eller bruk en muffinsform og legg denne i små porsjonsformer, gjerne sandkakeformer. dermed holder de fasongen bedre under heving og steking.
Etterhev brødene ca. 15 minutter og pensle med sammenvispet egg. Stek kuvertbrødene. Kuverbrødene smaker fortreffelig til suppe eller en salat. De er fine å fryse, men bør lunkes på før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 235)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift