Fotograf:
Melk.no
Hvitløkbrød med cheddar inneholder
285 Kalorier,
37 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Hvitløkbrød med cheddar har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitløkbrød med cheddar er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5472 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hvitløkbrød med cheddar med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 285.40 | 3 036.66 | 189.79 | Kcal |
Protein | 10.46 | 111.29 | 6.96 | gram |
Karbohydrat | 36.85 | 392.08 | 24.51 | gram |
Kostfiber | 2.54 | 27.03 | 1.69 | gram |
Fett | 10.12 | 107.68 | 6.73 | gram |
Mettet fett | 6.06 | 64.48 | 4.03 | gram |
Salt | 1.02 | 10.86 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.86 | Kr 41.07 | Kr 2.57 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 064 totalt | 1 064 pr porsj | 67 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell melken/vannet på 37 °C over gjæren og rør ut. Tilsett smeltet smør, salt, honning og det meste av hvetemelet.
Arbeid deigen for hånd eller i maskin til den er smidig og knapt slipper bakebollen. Tilsett mer hvetemel hvis nødvendig. Dekk deigen til med plast og la den heve i ca 40 minutter på et lunt sted.
Elt deigen sammen med litt hvetemel og trykk den ut i en smurt eller bakepapirkledd rektangulær form (ca 25 x 35 cm). Riv eller finhakk hvitløksbåtene og rør dem inn i smøret.
Smør smøret utover deigen og strø over revet cheddar.
Dekk formen med plast og etterhev i ca 20 min. Stek brødet ved 200 grader i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28063)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-11
Oppdatert dato:2011-01-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift