Fotograf:
Brodogkorn.no
Deilige sprø kruttstenger (grissinis) i alle slags former. Smak til med den krydderblandingen du liker best. Bakt av Vassbonn skole til skolekonkurransen 2015. Oppskriften inneholder
216 Kalorier,
33 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kruttstenger (grissinis) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3539 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kruttstenger (grissinis) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 215.83 | 4 602.57 | 92.05 | Kcal |
Protein | 6.82 | 145.44 | 2.91 | gram |
Karbohydrat | 33.19 | 707.78 | 14.16 | gram |
Kostfiber | 6.25 | 133.28 | 2.67 | gram |
Fett | 4.81 | 102.57 | 2.05 | gram |
Mettet fett | 0.72 | 15.35 | 0.31 | gram |
Salt | 0.79 | 16.82 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.71 | Kr 57.79 | Kr 1.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 133 totalt | 2 133 pr porsj | 43 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 50
stenger
1. Sett stekeovnen på 250° C (varmluft).
2. Bland alle ingrediensene utenom krydderet i en kjøkkenmaskin.
3. Elt til litt etter at deigen har sluppet kanten av bollen.
4. La deigen hvile i 30 minutter under plast.
5. Elt sammen deigen og la den hvile i 30 nye minutter under plast.
6. Form deigen til lange tynne pølser, og tvinn dem sammen til en spiral eller annen ønsket form. Plasser dem på en bakepapirkledt stekeplate og la etterheve i 30 minutter under et klede.
7. Pensle med olje og krydderblanding før steking.
8. Sett inn stekeplaten midt i ovnen, og skru ned temperaturen til 170° C.
9. Stekes til de er helt tørre, ca. 30 minutter.
Tips! Du kan variere krydderblandingen etter egen smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 32055)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Innlagt dato:2015-06-17
Oppdatert dato:2015-06-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift