Bakerens gigantiske pikniksmørbrød



Bakerens gigantiske pikniksmørbrød oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Bakerens gigantiske pikniksmørbrød inneholder 245 Kalorier, 34 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Bakerens gigantiske pikniksmørbrød har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bakerens gigantiske pikniksmørbrød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4488 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
7dlskummet melk
50grgjær
2tssukker
2tssalt
3ssrapsolje
2dlhavregryn ,lettkokte
1dlhvetekli
700grgrovbakstmel
150grhvetemel
100grvalnøttkjerner
lunknet vann til pensling
Ca 2ssvalnøttkjerner til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Bakerens gigantiske pikniksmørbrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier244.534 583.961 145.99Kcal
Protein8.56160.4740.12gram
Karbohydrat34.22641.49160.37gram
Kostfiber5.97111.9127.98gram
Fett6.83128.0432.01gram
Mettet fett0.6211.622.91gram
Salt0.7714.493.62gram
Pris på oppskriftenKr 2.53Kr 47.43Kr 11.86.-
Hele oppskriften veier1 875 totalt1 875 pr porsj469 pr stk gram
Energiprosent fra karbo55,97 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4

Varm melken fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i deigbollen og rør den ut med litt av melken. Bland resten av melken i. Tilsett sukker, salt, olje, havregryn og kli. Ha i mel til deigen blir smidig og fin. Lag ikke deigen for fast. Elt den godt i kjøkkenmaskin eller for hånd. Bland valnøttene i til slutt. Dekk deigbollen med plast og la den heve i 30-40 minutter.

Form deigen til et rundt brød. Legg det i en godt smurt rund kakeform. Dekk med plast og etterhev brødet i 20-30 minutter.

Pensle med lunkent vann og pynt med valnøtter. Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 200 °C i 40-50 minutter. Hvelv brødet ut og bank på underskorpen for å høre om brødet er ferdigstekt. Det skal høres en hul lyd når det er ferdig. Avkjøl brødet på rist.

Del brødet på tvers i tre eller fire. Bruk en lang og skarp kniv. Fyll hver etasje med en type pålegg i tillegg til grønnsaker (tomater, agurk, papirka, salat, mv) og krydderurter (basilikum, timian, oregano, mv). Kalkun, spekeskinke og vellagrede oster passer godt. Legg pikniksmørbrødet på et kakefat, skjær opp og server det som kakestykker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 25908)
Kategori: Smørbrød
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-13
Oppdatert dato:2009-06-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sandwich kake 2.Sandwich kake 2.
Denne retten har 229,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panir parantha.Panir parantha.
Denne retten har 197,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.
Denne retten har 244,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.