Panir parantha



Panir parantha oppskrift.
Fotograf: Nirus Verden
Parantha (se steg-for-steg fremgangsmåte) er primært et smørfylt frokostbrød som spises med chutney eller pickle sammen med varm melk eller en god masala chai. Når man skal lage de mer næringsrike eller kose seg ekstra, kan de fylles med forskjellige ting. Litt som fylt nan. Mvh Niru Kumra

Oppskriften inneholder 198 Kalorier, 21 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Panir parantha er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2328 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Deig:

280grsammalt hvetemel
0,5tssalt
1tstimianfrø
2ssolje
2dlvann
3ssolje til steking

Fyll

200grpanirmasse evt tofu
0,75tssalt
0,75tschilipulver
0,75tsgaram masala
2ssfrisk koriander




Kalorier og næringsinnhold i Panir parantha med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier197.82368.85Kcal
Protein6.9012.87gram
Karbohydrat20.7338.65gram
Kostfiber5.139.57gram
Fett8.5615.96gram
Mettet fett0.991.85gram
Salt1.222.27gram
Pris på oppskriftenKr 2.11Kr 3.93Kr .-
Hele oppskriften veier746 totalt186 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo41,91 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag deigen for hånd eller i en eltemaskin.
La den stå og hvile i minimum 15 minutter på kjøkkenbenken. Ha litt vann på hånden og kna deigen med neven, deigen skal være smidig.
Lag et emne på ca 60 gr, rull denne i mel, kjevle en lompe på ca 6 cm i diameter. Fyll ca 50 g med krydret panirmasse i midten. Press sammen på toppen, rull i mel og kjevle forsiktig til ca 12 cm i diameter
Varm en stekepanne, ha i denne lompen (uten fett). Snu med en steke spade, når lompen skifter farge. Pensle med ½ -1 ts rapsolje, snu den igjen og gjør det samme på andre siden.
Serveres rykende varm med smørøye eller ghee, chutney og raita med spirede mungbønner for eksempel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Nirus Verden
(Intern: 33322)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smørbrød
Land: India
Innlagt dato:2017-10-09
Oppdatert dato:2017-10-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.Bakerens gigantiske pikniksmørbrød.
Denne retten har 244,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sandwich kake 2.Sandwich kake 2.
Denne retten har 229,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panir parantha.Panir parantha.
Denne retten har 197,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.