Fotograf:
Melk.no
Brød med ost og oliven inneholder
237 Kalorier,
30 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Brød med ost og oliven har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød med ost og oliven er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brød med ost og oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.81 | 2 733.97 | Kcal |
Protein | 8.80 | 101.60 | gram |
Karbohydrat | 29.77 | 343.69 | gram |
Kostfiber | 3.87 | 44.68 | gram |
Fett | 8.31 | 95.94 | gram |
Mettet fett | 4.27 | 49.30 | gram |
Salt | 1.11 | 12.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.70 | Kr 31.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 155 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret, ha i melken og la blandingen bli fingervarm. Rør gjæren ut i væsken. Tilsett mel og salt og elt alt til en passe fast deig. Settes til heving på lunt sted, gjerne under plast, ca. 20 minutter. Ha deigen på bakebordet og lag et rektangel, 50 x 25 cm. Dryss på revet ost, oliven og
finhakket paprika på ca.halve leiven. Trill sammen fra langsiden og form deigen til en halvsirkel. Legg den med skjøten ned på bakepapir eller smurt stekeplate. Heves ca. 15 minutter under plast på lunt sted. Pensles med sammenvispet egg og strøs med litt revet ost.
Stekes. Avkjøles på rist.
Dette er herlig brød ved siden av en god suppe,
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 239)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-30
Oppdatert dato:2013-05-30
Lesere:
7810 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift