Smuldre gjæren i en bolle. Hell over vannet, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett frø, spisskummen, salt og farin. Arbeid inn melet til deigen er ganske fast. La heve under klede i 1 time. Legg deigen på melet bakebord, og del den i 20 deler. Kjevle ut hver del til en tykkelse på 2–3 mm. Strø på valmuefrø, og kjevle dem fast med en mønsterkjevle. Stekes midt i ovnen på 250 °C til knekkebrødene har fått farge, ca. 8 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35040)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-05-21
Oppdatert dato:2020-05-21