Fotograf:
Melk.no
Dette brødet er kjempegodt som tilbehør til supper. Oppskriften inneholder
238 Kalorier,
27 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød med ost og oliven ny er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3806 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brød med ost og oliven ny med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 238.13 | 3 000.30 | 500.05 | Kcal |
Protein | 9.95 | 125.36 | 20.89 | gram |
Karbohydrat | 27.29 | 343.84 | 57.31 | gram |
Kostfiber | 3.77 | 47.50 | 7.92 | gram |
Fett | 9.07 | 114.28 | 19.05 | gram |
Mettet fett | 4.61 | 58.08 | 9.68 | gram |
Salt | 1.08 | 13.66 | 2.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.02 | Kr 38.05 | Kr 6.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 260 totalt | 1 260 pr porsj | 210 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
personer
Smelt smøret, ha i melken og la blandingen bli fingervarm. Rør gjæren ut i væsken. Tilsett mel og salt, og elt alt til en passe fast deig. Sett deigen til heving på et lunt sted, gjerne under plast, i ca 20 minutter. Ha deretter deigen på bakebordet og lag et rektangel på 25 x 50 cm.
Dryss på revet ost, oliven og finhakket paprika på ca halve leiven. Trill sammen fra langsiden og form deigen til en halvsirkel. Legg den med skjøten ned på bakepapir eller en smurt stekeplate. Heves i ca 15 minutter under plast på lunt sted.
Pensles med sammenvispet egg og strøs med litt revet ost. Stekes og avkjøles deretter på rist.
I stekeovn på 225 °C i ca 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28499)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-30
Oppdatert dato:2013-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift