| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 215.72 | 1 498.18 | 214.02 | Kcal |
| Protein | 7.23 | 50.21 | 7.17 | gram |
| Karbohydrat | 39.53 | 274.54 | 39.22 | gram |
| Kostfiber | 2.19 | 15.21 | 2.17 | gram |
| Fett | 2.70 | 18.75 | 2.68 | gram |
| Mettet fett | 1.12 | 7.78 | 1.11 | gram |
| Salt | 1.01 | 7.03 | 1.00 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 0.84 | Kr 5.83 | Kr 0.83 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 389 totalt | 695 pr porsj | 99 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 73,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Brytebrød toppet med krydder og frø.
Skolelunsjbrød.
Focaccia i langpanne.
Rosmarinbrød 3.
Pyntebrød.
Marits flerkornbrød.
Matpakkebrød.
Grove horn med ost og skinke ny.
Serbiske pitabrød.
Surdeigsbrød med juledekor.
Grovt Lysebubrød.
Matpakkebrød ny.
Flatbrød 8.
Fargerikt høstbrød.
Påskebrød med dekor.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.