Fotograf:
Mat.no
Verdens beste skonrokker inneholder
244 Kalorier,
34 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Verdens beste skonrokker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Verdens beste skonrokker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 10 lesere
Lesere:
29795 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Verdens beste skonrokker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.13 | 6 869.82 | 137.40 | Kcal |
Protein | 8.42 | 236.94 | 4.74 | gram |
Karbohydrat | 33.90 | 953.95 | 19.08 | gram |
Kostfiber | 5.79 | 162.93 | 3.26 | gram |
Fett | 7.03 | 197.82 | 3.96 | gram |
Mettet fett | 3.95 | 111.15 | 2.22 | gram |
Salt | 0.61 | 17.03 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.83 | Kr 51.50 | Kr 1.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 814 totalt | 2 814 pr porsj | 56 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 50
stykker
I stekeovnen ved 225 grader C, 10-12 minutter
Smelt smøret, tilsett melken og rør gjæren ut i lunken væske. Rør inn sammalt mel og salt og rør inn fint hvetemel til deigen slipper bollen. Hev deigen godt tildekket ca. 20 minutter. Trill så ut ca. 50 boller. Sett bollene på stekeovnsplate og etterhev ca. 15 minutter. Stek bollene, avkjøl litt og del så hver bolle i to.
Legg de halve bollene tilbake på stekeovneplaten.
Sett ovnen på 125 grader C og
La skonrokkene tørke med ovnsdøren et par cm. på gløtt, gjerne natten over.
Snu skonrokkene et par ganger.
Avkjøl og oppbevar på tett boks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 304)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift