Fotograf:
Brodogkorn.no
Frokostbrød med ost og karve inneholder
232 Kalorier,
35 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Frokostbrød med ost og karve har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frokostbrød med ost og karve er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5831 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frokostbrød med ost og karve med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 231.52 | 4 850.58 | 242.53 | Kcal |
Protein | 8.98 | 188.14 | 9.41 | gram |
Karbohydrat | 35.07 | 734.75 | 36.74 | gram |
Kostfiber | 2.64 | 55.31 | 2.77 | gram |
Fett | 5.56 | 116.49 | 5.82 | gram |
Mettet fett | 3.04 | 63.69 | 3.18 | gram |
Salt | 0.95 | 19.94 | 1.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.92 | Kr 40.23 | Kr 2.01 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 095 totalt | 2 095 pr porsj | 105 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
brød
Smelt smøret. Ha i vannet og varm blandingen til den er fingervarm, 37 °C. Rør gjæren ut i denne. Ha mel, salt, sukker og karve i bakebollen og bland sammen. Hell i gjærblandingen og et sammenvispet egg. Elt deigen til den blir seig og smidig. Tilsett revet ost når deigen nesten er ferdig eltet. Dekk bakebollen med plast, og la den stå på
et lunt sted i ca. 30 minutt er til den er hevet til dobbelt størrelse.
Ta deigen ut på et lett melet bord og del den i 20 like emner. Form avlange brød og legg dem ganske tett i en smurt, liten langpanne. Dekk frokostbrødene med et klede, og la dem stå på et lunt sted i 20–30 minutter. Pensle med egg, og dryss karve over. Stek frokostbrødene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Avkjøles på rist.
Tips:
Frokostbrødene kan også bakes uten ost
og karve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 26783)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-01-12
Oppdatert dato:2010-01-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift