Fotograf:Regal Lag deigen til disse gode pinnebrødene hjemme, legg den i en plastpose og ta med ut i skogen. Grill over åpen ild og spis med smør. Hvis man ønsker turfølelsen hjemme, kan man gjerne lage brødene på grillspyd i ovnen på 225 grader i ca. 10 min.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pinnebrød med ost- og karvesmak med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
285.67
342.45
Kcal
Protein
9.34
11.20
gram
Karbohydrat
33.30
39.92
gram
Kostfiber
2.07
2.48
gram
Fett
12.33
14.78
gram
Mettet fett
7.36
8.82
gram
Salt
2.02
2.42
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.36
Kr 4.03
Kr
.-
Hele oppskriften veier
480 totalt
120 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1. Bland hvetemel, salt og bakepulver i en bolle. Smelt smøret og la det kjøles ned. Tilsett melken. Bland smør- og melkeblandingen i melbollen sammen med ost og karve. Rør til en smidig deig for hånd eller med en visp.
2. Del deigen i tolv deler. Rull ut hver del til en lang rull. Rull opp på en pinne eller et grillspyd.
3. Grill over åpen ild til brødene har fått farge, eller i ovn på 225 grader i ca. 10 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 35465)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-11-06
Oppdatert dato:2020-11-06
Lesere: 230 totalt.