Fotograf:
Mat.no
Grovt Lysebubrød inneholder
251 Kalorier,
46 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grovt Lysebubrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grovt Lysebubrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6097 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grovt Lysebubrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 251.04 | 8 552.93 | 2 850.98 | Kcal |
Protein | 7.22 | 245.99 | 82.00 | gram |
Karbohydrat | 45.63 | 1 554.61 | 518.20 | gram |
Kostfiber | 4.52 | 154.00 | 51.33 | gram |
Fett | 3.40 | 115.84 | 38.61 | gram |
Mettet fett | 1.67 | 56.90 | 18.97 | gram |
Salt | 0.24 | 8.20 | 2.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.24 | Kr 42.25 | Kr 14.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 407 totalt | 3 407 pr porsj | 1 136 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Smelt smøret og tilsett vannet. La gjæren løse seg opp i den lunkne væsken. Tilsett salt, brunt sukker og kornblanding, rugmel, sammalt hvete, helkornshvete og ca. halvparten av det fine hvetemelet til deigen "slipper" bakebollen. La hevet til dobbel størrelse.
Del så deigen i 3 biter og elt inn mer mel til godt brød. Legg brødene i godt smurte former, pensle med egg opg dryss over mel.
Etterhev brødene til dobbel størrelse.
Stek brødene.
Fra kokeboken "Velbekomme- en smak av Norden"
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 258)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift