Fotograf:
Vita Hjertego
Rosmarinbrød 3 inneholder
224 Kalorier,
42 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Rosmarinbrød 3 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosmarinbrød 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rosmarinbrød 3 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.70 | 3 773.82 | 314.48 | Kcal |
Protein | 6.18 | 104.26 | 8.69 | gram |
Karbohydrat | 42.09 | 710.06 | 59.17 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 29.02 | 2.42 | gram |
Fett | 3.02 | 50.95 | 4.25 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 4.55 | 0.38 | gram |
Salt | 0.41 | 6.94 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.34 | Kr 22.61 | Kr 1.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 687 totalt | 1 687 pr porsj | 141 pr stk | gram |
Lavkarbo energi er | 75,26 % | |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
små brød
Ha gjæren i en bakebolle, og rør den ut i litt av det lunkne vannet.
Tilsett salt, resten av vannet og olivenoljen.
Tilsett mesteparten av melet, og arbeid deigen godt slik at den slipper bollen.
Dekk bollen med plast og sett den til heving i ca ½ time et lunt sted.
Ta deigen opp på melet bakebord, og del den i 10-12 små emner eller 2 store.
Form emnene til boller som klappes helt flate, slik at de blir minst like store som pitabrød.
De to store emnene kjevles ut til runde kaker, som stekes på hver sin bakeplate.
Dekk til og la brødene etterheve ca 20 minutter.
Før steking pensles brødene med Vita hjertego’ olje. Salt og rosmarin drysses på.
Som variasjon kan brødene drysses med oregano eller provencekrydder. Hakkede valnøtter i deigen gir en utsøkt smak.
Stekes ved 200 °C i ca 10 minutter.
Dette brødet er smakfullt og godt til all slags mat, spesielt salater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24288)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-19
Oppdatert dato:2007-09-19
Lesere:
4510 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift