3000 «såper» til Japan


Oppdatertdato: 2011-04-26 Tema: Godteri Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Baker og konditor nr 2- 2011


Pascal Dupuy og hans Pascal drift har gjort noe så sært som å sende 3000 såpestykker til japan… – Det er nok ikke såpe, men sjokolade som ser ut som såpe. «Såpene» skal presenteres på en av verdens mest spennende sjokolademesser, nemlig «le salon de chocolat», forteller Dupuy.

se på bildet. Det ser ut som et såpestykke. Og Pascal Dupuy har ikke bare laget ett, men hele 3000 «såpestykker» som nå er på vei til tokyo.
– «Såpestykkene» er laget av sjokolade. Vi har laget 3000 som skal presenteres på den mest spennende sjokolademessen som arrangeres: «Le salon du chocolat». Messen startet for flere år siden tilbake i paris og har utviklet seg enormt og arrangeres nå flere steder i hele verden, sier Dupuy og henviser til nettstedet www.salon-du-chocolat.com

Det er første gang en bedrift fra Norge skal presentere egne produkter på messen, og dette er en messe som samler verdens aller beste konditorer.

– Jeg har laget et såpestykke for å få folk til å reagere på maten de får servert på tallerken. Det føles utrolig forstyrrende å bli servert et såpestykke siden man assosierer såpe med helt andre ting.
Tanken på å spise såpe er vel ganske fremmed og ekkel for de fleste av oss, sier Pascal Dupuy.

– En slik ide har aldri blitt presentert før og det er derfor Japanerne tror det blir en suksess, sier han og er nok selv spent på mottagelsen av såpen i tokyo.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2138
Grillmat.Produkttester.
Rask mat.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.