Åpning av Bjorli Snøhotell


Oppdatertdato: 2010-12-10 Tema: Restaurant Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Classic Norway AS


Bjorli Snøhotell er nå blitt bygget for fjerde gang, og har offisiell åpning lørdag 11. desember kl. 17:00 på Bjorli. Biskop Solveig Fiske skal stå for den offisielle åpningen. Sannsynligvis det første snøhotellet som er ferdig bygget i år.

Nybygget

Bjorli Snøhotell er nå blitt bygget for fjerde gang, og står nå straks ferdig og har offisiell åpning lørdag 11. desember kl. 17:00 på Bjorli. Så vidt oss bekjent så er det ingen andre snøhotell som har en så tidlig åpning!
Åpningen foretas i år av biskopen i Hamar Bispedømme, Solveig Fiske. Hun skal også holde en minimesse i Bjorli Iskapell etter den offisielle åpningen. Bjorli Iskapell har publikumsplass til 120 personer. Bjorli Iskapell er en utrolig bra setting for bryllup og barnedåper, og fungerer også glimrende til kulturelle aktiviteter som konserter og utstillinger. Hotellet har også egen isbar som blir åpen for publikum på åpningsdagen. Her blir drinkene servert i barens egne isglass.
- Les mer om Bjorli Snøhotell her…

Iskunst

Peder Istad har hatt det kunstneriske ansvaret i år som tidligere år, og han har lagt lista ekstra høyt i år. Konstruksjonen er mer komplisert, men også mer spennende enn noensinne. Hovedkonstruksjonen er i snø, og det er gått med ca. 15-20 millioner liter vann for å produsere snø til denne.
I år har han satt sammen et knallsterkt iskunst team på 8 personer som skal forme 30-40 tonn med krystallklar is til kunst og inventar i snøhotellet.
- Les mer om Peder Istad her…

Hotellet

Hotellrommene i snøhotellet blir noe endret fra tidligere år. De blir litt større, og det blir rom med 2- 5 senger. De rommene som har hatt 4-5 senger har vært de mest populære tidligere år, så da blir det flere slike i år.
Det blir også bygget en stor spesialdesignet brudesuite som blir liggende i en egen fløy av snøhotellet.
- Les mer om hotellfasilitetene i Bjorli Snøhotell her…

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:2048
Norsk mat.Lavkarbo.
Kina.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.