Årets is-nyheter fra Hennig-Olsen Is


Oppdatertdato: -- Tema: Produktnyheter Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt: Fotograf: Hennig Olsen


Vår lange erfaring og kjærlighet til faget gjør oss i stand til å gå nye veier. Nye smaksvarianter og konsepter er etterspurt, og bidrar til økt trafikk og høyere fortjeneste. Årets nyheter innen segmentet små-is spenner fra nye, eksotiske og spennende smaker til de mer kjente og tradisjonsrike iskremene.

Spicy Chili og Spicy Kaktus

Den sterkeste nyheten har vi kalt Spicy og den fås i to varianter. Frisk sorbet av kaktusfrukt eller fyldig sjokoladeis med et hint av chili. Det er en eksotisk trend som har inntatt markedet og som har fått flere og flere nordmenn til å like nye og spennende smaker.

Sandwich is med vanilje og jordbær

Sandwich er den 2. mest solgte små-isen til Hennig-Olsen Is, målt i antall enheter. I år har vi valgt å utvide sortimentet med en ny smaksvariant, og lanserer Sandwich Vanilje & Jordbær - halvparten av hver smak i en todelt løsning.

Crème Chocolat Cappuccino

Kaffetrenden har blitt allemannseie i Norge. Med stor påvirkning fra utlandet, ikke minst Italia, har vi latt oss inspirere til å utvikle en helt ny iskrem. Nå kommer endelig Cappuccino som små-is.

Nyhetene innen dessertis-segmentet er tilrettelagt for iskrem-elskere i alle aldre. Med Daim, Sjokolade, Vanilje og Jordbær i fokus er det duket for velsmakende desserter dette året.

Sjokolatte i to smaksvarianter

Nordmenn elsker sjokolade. Nå kan alle sjokoladeelskere glede seg til 2 nye smaksvarianter: vaniljeis med sjokobiter og sjokoladeis med sjokobiter. Smaksvariantene er veldige etterspurte, familievennlige og utrolig gode.

Goodies med Daim

Kan det bli bedre? Nå lanserer vi Goodies med Daim. Hennig-Olsen Is er alene i markedet om konseptet med alt-i-ett løsningen og det er med store forventninger vi nå lanserer en - for mange - favorittsmak. Iskrem med tilbehør gir unike smaksopplevelser og gode salgstall.

Et naturlig valg

Økologisk iskrem er et produkt som er etterspurt i mange land. Så langt det er mulig henter Hennig-Olsen Is ingrediensene fra økologisk jordbruk i Norge. Trendene forteller oss at denne type varer vil øke i årene framover. Økologisk iskrem er et viktig signalprodukt i et marked som vokser for en bevisst kundegruppe.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1302
Grillmat.Dressinger.
Lavkarbo.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.