Aass sommerøl er klart for sesongen!


Oppdatertdato: 2009-05-03 Tema: Øl Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Snart kommer årets sommerøl fra Aass til butikkhyllene. Blant produktene finner vi også den spennende nyheten Aass After Beach på flaske.

Bredt utvalg

Sommerporteføljen til Aass Bryggeri består av følgende produkter:

After Beach i 0,33 spesialflaske
Sortimentet utvides i år med nyheten Aass After Beach, som er et flaskeprodukt som kommer i en sekspakning i kurv. Dette er en lettdrikkelig pilsner med lav bitterhet, i en spesialdesignet flaske. Nyheten er myntet på den yngre kundemassen, det vil si de mellom 18 og 30 år.

Aass Sommerøl i 0,5 boks
Dette er et lyst, gyllent pilsnerøl med lett fylde og behagelig bitterhet. Et friskt øl i sommervarmen, enten som tørstedrikk eller som tilbehør til mat. Designet fra i fjor er beholdt, etter en rekke positive tilbakemeldinger fra forbrukere.

Aass Sommerøl Lite i 0,5 boks (lavkalori)
Dette er et øl som har 30% mindre kalorier og 70% mindre karbohydrater. Produktet ble første gang lansert i fjor, og vi ønsker å fortsette suksessen ved å tilby produktet også i år.

Aass Sommer Uten i 0,33 flaske (alkoholfritt øl)
Dette er en verdig erstatter for forbrukere som vil nyte et lyst pilsnerøl, men som ønsker at alkoholfritt alternativ. Aass Sommer Uten er et lyst og friskt alkoholfritt pilsnerøl med fin duft av frukt og malt. Balansert sødme, godt skum og god bitterhet i slutten. Ølet passer perfekt som tørstedrikk eller i kombinasjon med mat.

Lundentangen Sommerøl i 0,5 boks
Sommerølet er designet for gjenkjennelse i Grenland og omegn, og inneholder et «sjøkart» over den fantastiske Telemarkkysten. Her oser det av sommer, sol og Lundetangen. Dette er et lyst og lett pilsnerøl med balansert duft av malt, humle og sitrus.

Stor framgang

- Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri, og hadde en fantastisk økning i salget av sommerprodukter i 2008. Totalt økte Aass’ sommerprodukter med 49,3%. Bryggeriets markedsandel for sommerøl økte fra 8% i 2007, til 12% i 2008. Vi satser like sterkt i år, sier administrerende direktør Terje Aass.

Annonse
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1581Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.